torsdag 29 oktober 2015

Brasklappen

Det är ett heltidsjobb att driva en podcast. Det ska Gudarna veta.




Nåväl. Vårt senaste avsnitt var hackigt och spretigt så det förslog. Men det ger vi förstås blanka fan i.


Nu ska ni som följer Två steg från Skurholmen få lite mer kött på benen efter att ha lyssnat på vårt senaste avsnitt "Brasklappen".




Till att börja med - så här löd Jämtland-tränaren Torbjörn Gehrkes sågning av Sveriges diverse basketbloggar:




”Umeås 'skräll' mot Luleå gav lite eko - men som vanligt så blev de väldigt onyanserade reportage via bloggar och media. Jag trodde BC Luleå va kass! Men när jag såg matchen och även kommentatorerna i den webbsända matchen konstaterade att Umeå vann matchen så är jag 100% benägen att hålla med! Luleå hade en 17p ledning som de borde kunnat förvalta på ett bättre sätt, men Umeå var kreativare i sitt försvar och i slutändan fick Luleå många öppna skott som de helt enkelt inte drog i. På pappret finns det MINST tre, kanske till och med fyra spelare i Umeå som skulle platsa i Luleås rotering enligt min mening. Att underskatta Umeå eller skratta bort deras seger mot BC Luleå vore inte bara korkat, utan rent av okunnigt och arrogant! Jag tror knappast Peter Öqvist och Håkan Larsson underskattade Umeå”.




Vi håller som bekant inte alls med honom i detta.


Här nedan kan ni se den fantastiska sketchen "Biskop Brask" av Sveriges i särklass bästa humorgäng. Grotesco. Titta på det här klippet för att kliva rakt in i Två steg från Skurholmen-spjuvrarnas hjärnor.








Åsså lite klassiskt material från den amerikanske komikern Dave Chappelle. Här är hans kultförklarade Prince-sketch som vi snabbt refererar till i podden.







Vill du dessutom se lite av det här Baylor-laget som Nils talade sig varm om? U got it!

För mer, bara in på Youtube och sök: Perry Jones, Pierre Jackson, Qunicy Acy, Quincy Miller, Brady Heslip.

Det var allt för i dag. Simma lugnt.


//Max

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar