fredag 11 december 2015

Basketball4ever!

HALLÅ DÄR BASKETVÄNNER!
En basketsäsong kan vara jävligt jävligt lång och nötande och ibland känns det som att du bara vill att den ska vara över. Att sitta några timmar varje morgon och catch up på nattens NBA-matcher, uppdatera sin roster i Fantasy League, lyssna på utvalda podcasts och ta in diverse basketrelaterade nyheter för att senare på dagen gå och träna själv och kämpa med sin ever-deteriorating jumper - seriöst om du någonsin ska spela mot IK Eos, se till att backa av mig REJÄLT och KONSEKVENT för det kommer att fungera till din fördel! - tär absolut på en.  Därför är det viktigt att komma ihåg de magiska stunderna, de stunderna när all den tiden betalar av sig. Som när Sasha Vujacic kammar ögonbrynen sekunder innan han kammar hem titeln åt Lakers 2010. 

(0:28 in i klippet)

Eller när Kristaps Porzingis, den 19-årige letten som är två månader från att rättmätigt claima titeln King of New York, spelar mot sin idol Dirk Nowitzki för första gången. Lägg märke till det gulliga leendet i slutet. 

För oss är det här viktigt, små saker som ger något mer än bara basket. Humor, känslor, mänsklighet. Ett önskemål är därför att du som följer oss delar med dig av några favoritögonblick (gärna fångat på video, men även en historia går bra) som inte har med vinst och förlust att göra, utan mer feel-good moments. 

Maila in det till kesokissen@hotmail.com!

Sköt om er!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar